Visst blev det bra?

Ibland har jag turen att bli hembjuden till kunder jag hjälpt med inredning! 🙂 I fredag var en sån dag och mitt ”återbesök” var hos ett supertrevligt par som nyligen lämat villan för en penthousevåning, yey säger jag! Inte helt fel när barnen flyttat ut och intresset för trädgård kanske svalnat en aning. Tanken vara att vi skulle ut och kika på inredningsdetaljer på stan (…som jag skrev i fredags!) men paret hade gjort det SÅ bra på egen hand -att det helt enkelt inte behövdes. Istället åt vi lunch hemma och jag lämnade tips på detaljer de kan kika efter när de är ute. Mycket trevligt hade vi!

Lovade några före / efter bilder -så det ska ni få! Köket som ni ser var tidigare i ek och hade extremt liten arbetsyta. Annat blev det när jag fick chansen att påverka, hihi. Till och med en mindre köksö fick jag in i ritningen och nu finns det gott om förvaring på båda om den. För att skapa en luftigare känsla samlade jag ihop högskåpen vid matplatsen och nu blir det mer välkomnande. Ett rött vitrinskåp känns kul och här förvarar paret glas som de använder ofta. Det var kul att se att belysning, möbler, mattor och tapeter blivit precis så bra som jag hoppats! Finfin måndag önskar jag er! Kram // Sofie

Före…

Efter…

Bilder: [room] by sofie

12 reaktioner på ”Visst blev det bra?”

  1. Oj vilken skillnad, superfint skulle verkligen velat se mer. Vi är precis i samma val som paret gäller bara hitta rätt lägenhet. Problemet är när man är van vid ett stort hus för endast två så är kraven höga. Mannen och jag är inte eniga hur många kvm vi behöver. Har du tips hur vi skall komm fram till detta? När vi hittat rätt vill jag ha hjälp av dig/ lisa

    1. Hej Lisa! Tack för dina fina ord! Kul att du gillar det jag skapat.
      Det är alltid en utmaning att flytta till ett mindre boende. Det gäller att sälja av en del möbler och våga satsa lite på framtiden och sitt nya boende. Det kan vara tufft att göra sig av med saker men det också vara befriande. Du får gärna maila mig Lisa! Det vikitgaste är att ni frågar er själva vad ni behöver för funktioner i ert nya boende. Häng inte upp er på kvadratmetrarna i fösta hand! Mvh // Sofie

  2. Hej! är på gång att bygga nytt kök. Vet du var man tag på en härdad glasskiva till köket som inte kostar skjortan? /Helena

  3. Jag var 34 ne4r jag ff6rsta ge5ngen ke4nde att jag hade ett hem, ett riktigt hem. Det var Magnus och mitt ff6rsta genamsemma hem och alla ste4llen vi har flyttat till sen dess har varit just det, hemma! Underbart.Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *