Att ha mycket på agendan…

Det är full fart på många plan just nu. När stressfaktorer gör sig påminda kämpar jag för att omvandla dem till positiv energi. Det har jag lovat mig själv. Jag har ju världens roligaste jobb! Veckan som kommer bjuder med skyltning samt inredningspresentation i Helsingborg, hemma-hos reportage med bästa Daniella. Toppar veckan med stort bloggevent i Kosta och lördag och söndag hittar ni mig på Ikea Älmhult varuhuset. Bjuder er med en bild från veckans homestaging i Malmö som också ska färdigställas nästa vecka. I förgrunden ser ni skrivbordet jag målade om för lite sen, en sjuanstol i valnöt med armstöd och de fina vykorten med citat kommer från Lagerhaus. Hoppas ni haft en skön helg! Kram // Sofie


Bild; room by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Låter oneklien som ett roligt jobb men som sagt hektiskt.Men det väger nog upp att få arbeta med något som man brinnner för!/Alexandra

  2. Rätt tänkt, men förstår att det inte är lätt. Ibland önskar man att man hade fyra armar och åtta ben som egenföretagare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *