Att bli uppringd…

Igår var det en full dag på jobbet. Ni som följer mig på instagram (…se bild till höger) kunde se att jag homestagar ett objekt i Malmö. Lite ”sneak-peak-bilder” bjuder jag på senare. På väg hem från Malmö blev jag uppringd av ett svenskt inredningsmagasin, för en kortare intervju till tidningens nästa nummer. Där har jag och Daniella gjort ett av ”hemma hos” reportagen. Tidningen bad mig leta fram en bild på familjen. Inte så lätt att hitta en där vi alla är samlade. Vi får se vad som blir publicerat. För alla er nya läsare, här har ni min familj! Och JA, det är jag som smilar upp mig (…något sammanbiten!) brevid noshörningen på Köpenhamns Zoo! Solbrillor Bvlgari från Marega optik. Önskar er en fin start på tisdagen! Kram // Sofie  

Bilder: room by sofie

2 reaktioner på ”Att bli uppringd…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *