Att bli fotad i studio…

Om en stund drar jag söderut för möte med Ystads Allehanda. En tidning jag frilansat för i två år. Varje vecka har jag levererat inredningssidor till deras bostadsbilaga HEM och idag ska vi planera nästa års upplägg. Men först ut blir det fotografering till ny ”byelinebild” i denna studion, hihi! Ja, så här såg jag ut för 1,5 år sedan. Är du nyfiken på hur en av mina krönikor kan se ut, hittar du min senaste; Vad är egentligen design? HÄR. Önskar er en fin torsdag! Kram // Sofie  

Bilder: Lovisa Wallin

4 reaktioner på ”Att bli fotad i studio…”

  1. Hej!

    Har sett dig i Ystan ibland, skoj! Såg att du var iväg på semester med några tjejer du läst inredning med, var läste ni det? Står i valet och kvalet att göra nåt mer av mitt intresse…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *