Kvällsinspiration och dagens hjältar.

Vissa dagar som egenföretagare är hårdare än andra. När energinivån inte är hundra och när någon trampar en på fingrarna när man inte riktigt är beredd! Här kommer därför några tack till dagens hjältar och hjältinnor 😉 !!! Tack Peter för att du levererade möbler och kartonger från ett tidigare jobb helt utanför min studio imorse. Och ”schysstaste” Johan för att du gav mig två händer när jag mest behövde dem (..blev dock lite paff när du golvade mig med en soffa i trappuppgången) och inte minst till dessa girlsen för pepp och för återkommande och inspirerande möten. Jiiiihaaaa! Bjuder er fina läsare med lite styling och lampinspiration från Malmö Modern som toppar min lista över häftigaste inredningsprylarna i stan. Här ser vi lampan Tama av japanske Isao Hosoe för Valenti. Priset är överkommliga 1950:-. Blev bara SÅ inspirerad av bilden, som jag lånat från Residence. Hur cool styling som helst. Tänk om jag haft sådana snygga element hemma! Kram // Sofie

Bild: Hannah Lemholt och styling Marie Olsson Nylander.

1 reaktion på ”Kvällsinspiration och dagens hjältar.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *