Skapade sitt eget drömjobb!

Veckan inleder jag med exponering och skyltjobb i Helsingborg, sen går det i ett fram till bomässan som startar på fredag, program hittar du HÄR. Förutom att jag har en hel del kvar att förbereda på föreläsningen så väntar inredningskonsultationer, tömningar av homestagingobjekt och textuppdrag (…måste även prioritera att häsla på min frisör som haft lååång semester!) Men medans “jag-fixar-lite-med-mitt” kan du läsa om mig i en artikel (sid 8 ) med rubriken; Skapade sitt eget drömjobb! Känn på den! Sträcker såklart lite extra på mig -då det ibland känns overkligt att jag lyckats ta mig hela vägen hit! Mitt bästa tips är att våga tro på sig själv. Må gott vänner och tack alla för att ni kikar in! Ert stöd är guld värt! Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

16 Comments

 1. Ja, jag läste den igår:)
  Så jäkla häftigt att du lyckats så bra!!
  Men sen är du ju grym oxå…:)

  Ha en bra start på veckan!!

  Kraam Emma

  • Japp, den är för privatpersoner! Har inte ställt ut tidagare, men det är nog lite minivariant på Hem & Villa. Lite mer “mjuka värde” typ inredning etc. är min uppfattning. Även auktion, loppis utanför på lördagen och väldigt mycket för barnen i anknytning…. Mvh // Sofie

 2. Läste tidigare ikväll artikeln om dig 🙂
  Snygg bild på dig och din fina Studio! Älskar din rockiga frilla som klär dig perfekt, blir ofta sugen på att klippa av mitt eget igen men ha lovat mig själv att spara ut ett tag 😛

  Lycka till med allt som står på schemat i veckan! Skall besöka mässan, du har ju t.o.m fixat biljetter åt mig, åter- Tack!

  /C

 3. Vad duktig du e! Skulle så gärna ha kommit ner och lyssnat och hälsat på i montern.
  Lycka till med alla förberedelser, det kommer bli super!

 4. Tack för biljetterna till mässan, ska bli spännande att se vad den har att bjuda på. 🙂 Och GRATTIS till drömjobbet, det har du gjort bra (och gör fortfarande…)!

 5. Du ska verkligen klappa dig på axeln Sofie, för grymt bra är vad du är!! Lycka till på mässan! Kraam

  Ps. väldigt tjusig bild på dig;) Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *