Sarjaton på jobbet!

Ni som ätit och druckit ur Sarjatonporslinet, vet att det är något utöver det vanliga! När jag flyttade ut kontoret, till min inredningsstudion, bestämde jag mig för att muggarna i terrakottafärg skulle bli en del av inredningen. Det gifter sig fint med mina plywoodklädda väggar. Idag gästbloggar jag på Design Day by Day -läs mer HÄR.  

Bilder: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

8 Comments

  1. Så bra den färgen passar dig och din fina studio Sofie! Efter att ha inspirerats av ditt såå fina blogginlägg på Design day by day vill jag baka äppelpaj nu med det samma. Mums!

    Kram Daniella

  2. Jag undrar vilken höjd och bredd du har på soffbordet ? Var kan man köpa det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *