Färg och förvaring.

Ni som lyssnade på mitt föredrag på Bomässan fick förhoppningsvis en ny inställning till färg. Jag förespråkar ofta färg och att man försöker implementera färg i stora partier -inte dutta ut det överallt. Det blir oftast ett lungnare intryck då. Här är ett sätt att inreda med färg. Det är Ikeas förvaringsserie Bestå som nu finns i en fin turkosgrå färg. Färg och förvaring i ett! Extra fint tyckte jag det blev med den lila vilfåtöljen till. Ser ni att den lila färgen bara kommer igen två gånger. Det svåra när man jobbar med accentfärger är ofta att stanna i tid, innan accentfärgen liksom tar över. Är ni med mig!? 🙂 Nu ska jag till Österlen och jobba. Butikskommunikation står på programet. Önskar er en fin dag! Kram // SofieBlå BESTÅ skåp på en vägg i vardagsrummet

Bild: via Ikea.se

4 reaktioner på ”Färg och förvaring.”

  1. Vilken bra tankeställare! Jag älskar att inreda med massor av färg och nya infallsvinklar är superkul! Önskar att jag hade fått lyssna på din föreläsning i helgen…men får väl hålla till godo med all härlig inspiration som du delar med dig av på bloggen 🙂

    Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *