Stylist på uppdrag.

Idag har jag haft en riktigt bra dag på jobbet. Ni vet när det bara flyter på. Bra musik på radion i bilen, gröna ljussignaler, folk som håller upp dörren och sprider härlig energi. Precis vad jag behöver just nu. Det har varit en intensiv sommar för [room] by sofie och jag känner en lättnad att veckan homestaging börjar ta form. Bilderna visar en ruffsig stylist som sprungit fyra våningar; upp, ner, upp, ner, upp, ner med allt mellan himmel och jord. Stolar, bord, täcken, kuddar, tavlor, mattor. You name it! En helt vanlig/rolig/slitsam dag på jobbet med andra ord 🙂 . I morgonbitti visar jag bilder från objektet här på bloggen. Är du är nyfiken hittar du ett gäng HÄR redan nu. Nu ska jag slänga mig på soffan! Sååå välförtjänt…

Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *