DIY: Tapet

Igår slutförde jag ännu en homestaging. Det är SÅ roligt att förvandla ett tomt objekt till ett riktigt trivsamt ställe, som förhoppningsvis ska attrahera spekulanterna. När man jobbar ett par dagar i ett hus eller lägenhet ”bor jag liksom in mig” för varje timme. Det är rätt festligt faktiskt! Min vision är ju att skapa trivsel -så det är kanske i och för sig inte så konstigt! Lägenheten jag stagat är byggd 2010 men ingen har bott i den. Allt är sprillans nytt och kunderna ville att jag skulle göra så lite hål som möjligt. Har haft några spånskivor stående ett tag som är uppsågade hos snickare för att tapetsera på. Alltså 53 cm bredd som en våd oftast är. Så igår limmade jag upp en passande tapetvåd som jag sen lutade mot väggen. (…ni ser, gått om plats i [room] by sofie studion.) Det blir såklart bättre effekt om man kan spika upp några fler tavlor brevid, men det gjorde jag alltså inte här. Men, jag fick blodad tand. Jag har ju både Ferm Living, Cole & Son och andra tapetrullar liggandes. Denna på bilden är nog tre år gammal och inköpt på Rusta, när de började sälja tapeter. Helt OK kvalité måste jag säga. Fler bilder på objekt att vänta. Fotograf på plats idag. Önskar er en fin dag! Kram // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”DIY: Tapet”

  1. Pingback: Veckans homestaging | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *