Workspace de luxe.

Tror ni jag blev knäsvag eller vad, när klev innanför dörren här? En entré de luxe som sätter stilen i resten huset. Ja, här pratar vi takhöjd och ljusinsläpp -to die for!!! Inredningsdetaljerna i huset går ju heller inte av för hackor. SMAC-koncernen ligger allra längst ner i hamnen i Århus. Vilken drömarbetsplats. Danskarna visar ännu prov på att de kan, vill och vågar inreda med twist. Hur inspirerande måste det inte vara att jobba här? Gaah! Min vännina Stine (…granne från tiden vi bodde där!) och jag kommer inleda ett samarbete till hösten. Stay tuned friends, jag kommer avslöja om några veckor. Hoppas bilderna inspirerar. Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

 

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Vadå?? Är det en arbetsplats?? Ohhh jag hade kunnat flytta in där igår!!!!’
    Ja danskarna dem kan dem, verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *