Stylish details and plywood.

Var så beredda mina vänner, att se det här objektet susa runt i cyber-rymden en vecka eller två. Jag blev förälskad när jag såg bilderna i frukosttidningen igår. Ännu ett personligt, vackert och inspirerande hem hos denna byrån. Tror bestämt att det var dessa bilder som triggade igång mig -att ta ännu ett krafttag i min studio igår, som ju är helt inklädd i just plywood. (Japp …nu har jag så smått börjat inreda studion. Syhörnan är på plats, arbetsbord är på gång och mannen har byggt boxar och en finfin stjutdörr till mig!!! )

Blir såklart lycklig när jag ser att någon vågat jobba i detta ”enkla” material i en nyproducerad lägenhet alldeles intill Turning Torso i Malmö. Både kök, förvaringsmöbel samt trapphus har detta, enligt mig vackra ljusa träslag. Heja plywooden! Önskar er en fin dag! Hoppas helgen varit bra. Själv drar jag på uppdrag i Helsingborg, men först sja jag skriva offert på ett nytt uppdrag som jag kikat på. Semester får vänta någon vecka till. Är ni lediga därute eller??! Kram // Sofie

 

Bilder: via Bo-laget inspiration.

3 reaktioner på ”Stylish details and plywood.”

  1. Det är ju så vackert så det nästan gör ont i ögonen! Gaaahhh! Om du fortsätter visa sådana här hem får du mig att bara vilja kasta ut allt o börja om från scratch!! Inte bra haha 🙂

  2. Får bestämt ta och kolla in den där adressen.. kanske kan kika in i trapphuset på väg till jobbet någon dag. Blev ju himla nyfiken på hur ett trapphus inrett med plywood ser ut 🙂 Jag gillar det, enkelt och fint 🙂

    kram /iris

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *