En illusion av.

Idag har vi en riktig slappsöndag här hemma i 20-talsvillan. Ett av målen är dock att städa Ebbas pysselskåp -och ni kanske kan ana vilket av de här tre det är? Denna vägghängda förvaring (…ikea köksskåp!) som vi har mellan vår matplats och vårt vardagsrum fyller massor. På gott och ont. All världens prylar sugs nämligen hit -likt en magnetisk kraft. Post, mobiltelefoner, tidningar, kläder. You name it! Saker som är på väg någonstans, har en tendens att mellanlanda här. Någon som känner igen sig? I veckan som gick såg jag dock till att städa upp ordentligt. Därefter placerade jag ut några tavlor som jag haft ståendes på golvet ett tag. Bara för att få en känsla av vad jag vill att den stora väggen ska uttrycka. Såg nämligen några riktigt läckra målningar i Danmark (…STORA!) som jag inte kan sluta tänka på. Då gäller det att med enkla medel skaffa sig en illusion av vad det kan resultera i. Ljusstakar Nordahl och det röda cookiefatet kommer från Asplund. Hoppas ni har en bra söndag där ute. Kram // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

4 Comments

  1. Men så snyggt! Supersupersnyggt! Blir nyfiken på insidan också såklart… Hehehe.
    Och Sofie, TACK för paketet jaghämtade ut igår! Kul poster!
    Kram, vi ses på tisdag!

  2. Ehhh, insidan tar vi en annan gång Lina 😉 ! Kul att du gillade postern. Det är dock söta Charlotte på inredningscitat.se du ska tacka!

  3. Snyggt! Bra förvaring. Tänkte fråga om du vet vad luckorna heter på Ikea?
    MVH Marie

  4. Är det abstrakt överskåp? De ser så smala ut, eller är det en synvilla kanske. Hursomhelst snyggt! Tack för all inspiration du ger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *