Att vila ögat lite.

Efter att ha skrollat möbel -och inredningsleverantörer i mer än fyra timmar, känner jag ett stort behov av frisk luft, natur och mat. Ett litet lunchbreak med tillhörande promenad får det bli. Som en studsboll har jag klickat mig runt från den ena sidan till den andra. Jämfört, gått tillbaka och gått fram igen. Intryck och ställningstagande, färger och material i en salig blandning. Inredningskoas i positiv bemärkelse, är bara förnamnet. Nyper mig själv i armen då och då för att se om det verkligen är på riktigt. Mitt arbete idag består av att leta vackra heminredningsdetaljer till andra människor. Gilla på den! Lämnar er med denna sköna bild. Tyckte den var vacker i sin enkelhelt. I eftermiddag väntar finjustering av ett textmaterial, sen har det ju blivit dags att hålla helg igen :). Finfin fredag och på återseende med en liten tävling imorgon! Kram // Sofie

Bild: Mikko Ryhänen via Stil inspiration.

3 reaktioner på ”Att vila ögat lite.”

  1. Du har mitt drömjobb!! Jag tror inte att det alltid är en dans på rosor, men tänkt att få leta efter inredning till andra.. Trevlig helg på dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *