Välsvarvade ben.

De flesta av er vet vid det här laget att homestaging (…möblera upp tomma hus och lägenheter inför försäljning) tillhör en av mina huvudverksamheter. Jag har bland annat ett tiotal soffor på ett externt lager, som flyttas runt mellan olika objekt. Det tillhör därför mitt dagliga arbete att se till att förändra mina ”kit” med olika detaljer. Kanske inte så konstigt att jag blev glad när jag såg dessa skönheter

Bilder; via Vt Vonen 

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Vilken underbar idé!! I dubbel bemärkelse. Kul att ses senast! Håller med om att jeansen var coola. Ska spana in Zara! 🙂

  2. Jag äääälskar dom där benen! Kan bara inte bestämma vilka jag vill ha.. Jag har missat att dom görs i Sverige. Det är ju super! Ha det bäst. Kram Emelie

  3. Nej men åhhhh vad snygga. De skapar STORT habegär!!! Vilken superbra tips, den ska jag nog tipsa vidare om. 🙂 /Nellie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *