re-love

Efter en otroligt inspirerande eftermiddag med Nordsjö Ide & Design, sitter jag nu på en “sjuk-varm-buss” körandes av en lätt irriterad chaufför . Puuh, åksjukan gör sig påmind. Nåväl, innnan jag lämnade hotel post, skapade vi egna färgkartor i mindre grupper och namngav dem. Var och en valde ut en -eller skapade sin egen färg och gav den ett namn. Min färg döpte jag till re-love och vår färgkarta fick namnet; Dry summer heat. På bilden nedan syns inte färgerna så bra men antar att det inte är så svårt att gissa vilken som är min färg.

Ha en bra kväll. Imorgon ses vi här igen med “riktiga” blogginlägg.Kram // Sofie

20120507-160612.jpg

3 thoughts on “re-love”

  1. Vi tackar för intresserade lyssnare och aktiva deltagare i workshoppen! Supertreligt att träffas och vi återknyter om färgkartar! Ha det gott! Malin Nordsjö Idé & Design

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *