Dagens; Training

Kost och träning, dividerat med två barn, en man som är borta en del i jobbet -samt eget företag. En ekvation som ibland kan vara svår att få ihop. Någon som känner igen sig? Inredaryrket är dessutom väldigt tungt och fysiskt, även om jag anlitar bärhjälp vid homestaging och andra tunga uppdrag. Efter att ha intagit allt för många dåliga luncher vid vägkanten mellan olika uppdrag, jobbat för många sena nätter med godis vid min sida, anlitade jag tillslut en PT. Något jag idag inte ångrar. Jag försöker följa mitt schema så mycket det bara går och att ha en annan syn och hållning till vad jag äter -och hur jag äter hjälper mig att må mycket bättre. Jag är mindre trött och stressnivån är liksom mer balanserad. Det går inte att tro att man kan leva på gamla meriter längre (…instruerade i både Body Pump, Body Combat i många år samt spelat tennis sen barnsben!)

Här har ni mig efter dagens lunchträning. Benstyrka + lågintensivlöpning. Det fina i kråksången är ett koncentrationen är på topp hela eftermiddagen. Nu åter till mina kollage och heminredningsuppdrag. Kram // Sofie

6 reaktioner på ”Dagens; Training”

  1. Jag kan inte annat än hålla med. Jag har jobbat som en gnu för att komma igång med träningen igen sen jag sa upp mig från Forsman och det gör sådan skillnad för humöret. Jag mår så fantastiskt mycket bättre av att ta en paus och springa ibland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *