Dagens; loppisfynd

Färg, färg och mer färg. Om man snabbt skrollar igenom bloggen denna vecka, skulle man nästan kunna tro att det är någon slags ”orange-tema” som gäller här. Men det är inget som jag gjort medvetet. Idag har jag småfixat lite på stan och ni som följer bloggen, vet var jag brukar kika in på vägen hem från stan. Hittar alltid fina saker på Erikshjälpen. Saker som är perfekta, även i homestaging sammanhang. Denna vackra keramikvas blev min för ynka 30kr. Förgyller vilken vanlig tisdag (…och fönsterbräda!) som helst. 

Nu mina vänner ska jag hämta mina ”världens-bästa-små-banditer” på dagis. Sen blir det att plantera lite växter och hänga vid studsmattan antar jag. Vädret visar sig från sin bästa sida just nu. Kram på er. // Sofie

Bilder: [room] by sofie

6 reaktioner på ”Dagens; loppisfynd”

 1. Vilken snygging. Och på tal om snygging såg jag en sådan cykla i färgglad scarf på gågatan när jag satt och åt glass. Och på tal om en till så gick jag till Skult och klippte mig. Blev sugen efter ditt inlägg om Granits skyltning. Wow!

  1. Haha, du skulle hojtat till så hade jag tagit en glass i solen med dig! Kul att du kände igen mig på scarfen ;)) Kram på dig Lina och tack för dina fina kommentarer!

 2. Visst är det en härlig känsla med loppisfynden. De gör tillvaron lite mer unik och personlig.
  Snygg vas!
  Orange är väl det nya gula? Så då är du ju helrätt ute på färgfronten.
  Var kommer vasen ifrån? Står det något på undersidan? Bara nyfiken. Loppisnörd som jag är….

  1. Hej Jessica! Älskar känslan av fina loppisfynd. Det är därför jag inte kan passera affären när jag varit i stan… Det står ingeting på undersidan, har du några funderingar eller info som du tror passar på vasen? Kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *