Tävla med Länna Möbler!

Dags för ny tävling här på bloggen -denna gång i samarbete med Länna Möbler. Du har chans att lägga band på vårens fräschaste handdukarna Giacomo 170 från italienska Missoni Home. I potten ligger ett badlakan 100x150cm samt två handdukar 40x70cm. Totalt värde 1165kr.

Det enda du behöver göra är att gå in HÄR och gilla. Därefter besöker du Länna Möblers nätbutik och väljer ut en produkt, som du gärna skulle överlämna -om du skulle gå på bröllopsfest i sommar. Budgeten är fri! Lämna ditt svar med länk nedan och du är med i tävlingen…

Vinnaren utses av Länna Möbler och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår tom. 15/4.

Missoni HOME är del av det italienska modehuset Missoni -med säte i Milano. Företaget grundades 1953 av Ottavio och Rosita Missoni. Missoni är känt för deras mångfald av mönster som ränder, geometriska former och abstrakta blommor i ett kalejdoskop av färger.

29 reaktioner på ”Tävla med Länna Möbler!”

 1. Inredningsgalen

  Ska faktiskt på bröllop i slutet av sommaren, hade varit toppen om man hade kunnat ge bort http://www.lannamobler.se/sv/orngott/lexington-orngott-american-pin-point-oxford-marinblavit?group=prod_prod_grp-s2%2F22, lexington bäddset! Just lexington känns lite lyxigare, samtidigt som deras textil passar i alla hem! Just snygga, lite dyrare sängkläder är lyx för mig men man är oftast för snål att lägga pengar på det. En perfekt gåva till brudparet i sommar!

 2. Pingback: Ny soffklädsel; Del 1 | [room] by sofie

 3. Mina kompisar ska gifta i maj och de har precis köpt ett hus. Detta hus har en väldigt fin öppen spis. Jag skulle köpa Box Bred från Eilersen:
  http://www.lannamobler.se/sv/fatoljer/eilersen-fatolj-box-bred?group=prod_prod_grp-s2%2F14
  som skulle passa perfekt framför spisen. Älskar att ha en obegränsad budget, så jag skulle köpa kuddar till tex afroart berta:
  http://www.lannamobler.se/sv/afroart/afroart-prydnadskudde-berta?group=prod_prod_grp-s2%2F237

 4. Wow vilken vinst!!! Missoni Home är allt lite extra lyxigt!

  Jag har valt ut en av mina personliga favoriter hos Länna – en Bestlite lampa.

  http://www.lannamobler.se/sv/bordslampor/bestlite-bordslampa-bl1

  Den skulle jag gärna ge bort i bröllopspresent. Vid bröllop är presenterna många & fina fast inte så ofta i form av belysning. Det här är en designklassiker som säkert skulle följa brudparet genom hela äktenskapet. Jag älskar fin belysning och skulle själv bli otroligt glad för denna.

 5. Rolig fråga, det gäller att man tänker till lite 🙂

  Jag hade gärna gett bort sängkläder till de nygifta. Mille Nottis Carla i färgen ljusblå känns somrig och kan passa årstiden. Hade jag fått välja lite till (budgeten var obegränsad men det står ju att man ska välja ’en’ produkt..) så hade jag slängt in ett lavendeldoftljus från lilla bruket så de kan förhöja lyxkänslan i sovrummet 🙂

  kram /iris

 6. Pingback: Du glömmer väl inte... | [room] by sofie

 7. Om jag hade känt brudparet väl så hade och känt att det passade hade jag gärna gett bort en snygg Vipp-tunna (älskar den nya färgen Copenhagen Green). De skulle få en present som är praktisk, funktionell och himla snygg! Dessutom kommer den att hålla livet ut! Jag kanske t o m hade gjort ngn symbolik av det hela – typ här slänger ni ”blames & excuses”!

  Tack för en riktigt inspirerande blogg!

  Helena

 8. Kul tävling Sofie, tack för att du fixar så bra till oss läsare!
  Jag älskar Missonis handdukar.

  Valet av bröllopspresenten är lätt. Jag skulle ge bort en Steltonkanna i borstat stål. Klassisk kärlek rostar aldrig 😉

 9. Hej!
  Jag skulle ge bort ett lyxigt påslakanset med ljusblå blommor från Mille Notti (Carla)
  Trevlig helg!
  Kram Mimmi

 10. Jag vill ge bort http://www.lannamobler.se/sv/kok/stelton-kaffekanna-stelton-kaffekanna
  Detta för att alla dricker (eller bjuder på kaffe), det är gott med kaffe, man blir alltid lite gladare av kaffe (särskilt om man får dricka det tillsammans med någon trevlig), jobbet går lite lättare av kaffe, tanken på kaffe kan få en att gå upp ur sängen fast man helst vill ligga kvar…. OCH får man dessutom servera det i denna fina kreation så blir man ju ÄNNU gladare och lyckligare!!

 11. Åh, vad jag skulle vara lycklig om vårt nyrenoverade badrum kunde smyckas med fina Missoni-handdukar! Jag gillar såklart Länna Möbler på Facebook.

  Jag ska på bröllop i juni. Hade jag haft en obegränsad budget hade jag köpt de klassiska, och bara helt underbara fåtöljerna, CH25 av Wegner till brudparet, http://www.lannamobler.se/sv/fatoljer/carl-hansen-son-fatolj-ch25?group=prod_prod_grp-s2%2F14. Varsin fåtölj att njuta av härlig musik och ett gott glas rött i framför den öppna spisen. Men den gåva jag troligen kommer att ge blir nog denna fina Paris-poster: http://www.lannamobler.se/sv/ovrigt/ehrenstrahle-wagnert-affisch-guide-to-paris , med förhoppning om att de får njuta av god mat i den romantiska staden snart.

 12. charlotta strengbom

  jag skulle ge min fina vän som ska gifta sig träapan av Kay Bojesen för jag vet att hon och hennes man samlar på de träfigurerna!

 13. Pingback: Vinnaren är... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *