Surfplatta i bänkskivan.

Den ständiga jakten “att-navigera-ut-i-cyber-rymden efter-nya-spännande-maträtter” har fått Ballingslöv att produktutveckla. Så här ser deras nya köksinredning ut och jag måste säga att jag gillar iden. En snygg blond bänksiva i kombinatin med smutsiga färger på luckorna -gör att företaget prickat in trenderna bra. Ja, också en alldeles egen plats för plattan var ju det som var hela grejen. En som kommer gå igång på iden -är min man. Han står gärna med plattan och navigera nya smakupplevelser.

Nu ska jag hugga in i matlagning -italienskt står på menyn här i Hammarby sjöstad, mums! Fin kväll till alla er söta som kikar in här på bloggen varje dag. Kram // Sofi

Bilder: Ballingslöv

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

5 Comments

  1. Snygga färger absolut men varför skulle man vilja ha surfplattan fast i bänkskivan (eller har jag missuppfattat det?!?)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *