Nu inreder jag….

Ni som följer bloggen vet att våra soffor är härligt rosa just nu. Och nej, jag är inte ute efter att skapa en ”putt-i-nutt” inredning. Jag försöker hitta looken; ni vet, mixen mellen ljusa pasteller och starka färger. Söker efter utropstecken och annat som ger den rätta feelingen. Det indiska vändbara täcket köpte jag på Udda Tina igår och det ger en ruff och skön känsla. Den prickiga kudden kommer från Save my sofa och är en ny textil som kommer finnas i sortimentet inom kort. Boken The Design Hotels Book -edition 2012 är en härlig inspirationskälla en lung söndagmorgon som denna. Den fick följa med från Stockholm. Snart väntar frukost med mina småtjejer då mannen roar sig på golfbanan. Och om ni undrar om det är mitt blonda hår ni ser på första bilden så är svaret nej. Det är minstingen som ligger över boken och tar alla chanser hon kan att vara med på bild. Fin söndag till er! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Nu inreder jag….”

  1. Så vårigt fint det ser ut Sofie! Krispigt, färgglatt och fräscht. Perfekt vårstyle. Och vilken skatt du hittade på Udda Tina. Men det är svårt att inte göra det där å andra sidan..! Ha en fin söndagförmiddag med tjejerna. Min käre man lämnar mig för en fullspäckad jobbsöndag men grämer sig över att det är så fint väder, han skulle ju kunnat golfa istället liksom… Vojne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *