My Story

Innan jag sätter mig på flyget mot huvudstaden igen, tänkte jag ”droppa några bilder” från minneskortet här på bloggen. Som ni kanske förstår på rubriken -och den första bilden så befinner vi oss just nu på hotellt där jag bodde förra veckan. Man kan nog säga att jag skaffat mig ett nytt favorithotell i Stockholm. Direkt jag klev in på Story fick jag en varm och härlig New York känsla. Det finns ingen traditionell reception och in-checkningen sker på egen hand. Koden till rummet får du via sms. Dock finns hjälpsam personal på plats som gärna hjälper till. Rummen är inredda lite okonventionellt, vilket jag verkligen gillar. Bilderna på väggarna kommer från Storys egna kollektion från Wonderwall. Art posters, fotografier och illustrationer uppsatta i en skön mix. Likså badrummet var inrett personlig med stil. Handfat i kinesiskt porslin, en glödlampa hängandes i en textilsladd och kakelplattorna var en mix av vitt, grått och rosa och inte minst det kopparfärgat handfat. Me like! Hoppas jag med mina bilder kan förmedla känslan vidare till er. Nej, jag har inte blivit sponsrad på något sätt. Jag har betalt varje krona för rummet med mina egna pengar. Så var det också sagt! Kram och fin måndag till…  

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”My Story”

  1. Vilket mysigt hotell, det måste jag prova! När jag nu kommer iväg till huvudstaden nästa gång är dock oklart… 🙂 Tack för tipset!

  2. SÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar din blogg och är nu följare på FB.

    Om du vill delta i min tävling så kan du kika in hos mig, den är i mitt förra lantliga inlägg:)

    Jag önskar dig en kanonvecka.

    LOVE Maria på inredningsvis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *