Konstgräs i skylten

Igår var jag och kampanjskyltade på Apoteksgruppen i Helsingborg. Ni vet -skyltuppdraget jag har återkommande varje månad. Aprilkampanjen heter ”Pigga barn” och bilden jag ville förstärka, är den ni ser nedan, med pojken som springer iväg. Mycket fart, lek och vårfeeling var mina ledord. Mot mattaffären och inte mindre än åtta kvadratmeter konstgräs rullades ut. Det blev lite ”backigt” och ”knorvigt” precis som jag tänkt och pricken över i:et blev den röda bilen. Visst ser det ut som pojken just hoppat av bilen, för att göra något annat kul? Pigga barn var det…

 

Bilder: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

2 Comments

  1. Gillas!!

    Ska nog ta ett litet snack med dig vid tillfälle – kolla hur du tänker/gör med dina uppdrag givare/uppdrag (tänker bla på ekonomin….)

    Ha det gott i Påsk!

    Maliin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *