Idag var jag förbi…

En del av mina designmöbler fyndar jag på blocket. Smart för både miljön och företagets plånbok. Sist fick jag nys på två snygga rottingfåtöljer i svart, och det var det ingen mindre än min vän Josse som ville sälja. Kanon. Idag var jag förbi och hämtade dem och passade såklart på att kika in i deras finfina lägenhet i västra hamnen. Delar några av Josses bilder från lägenheten och som ni ser är Josse en fena på att styla och dekorera. Kika in på hennes blogg HÄR för massor av inspiration. Och vet ni, idag fick jag se dem irl -Josses Macroner. Hon är grymt duktig.  

Nu väntar tandborstning och nattning av barn. För bara några dagar sedan var det ”godis och minidisco” som gällde 🙂 Härliga kontraster i vardagen! Kram // Sofie

Bilder: Josefine Fredriksson via At Home 

2 reaktioner på ”Idag var jag förbi…”

  1. Blocket är grymt! Men ännu roligare att köpa från människor man känner, då vet man att möblerna vårdats väl tidigare också. /Nellie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *