Dagens loppisfynd.

Efter frukosten i morse tog jag och barnen cyklarna upp till parken. På vägen dit såg vi en skylt med texten bakluckeloppis och jag frågade Ebba 6år om hon ville svänga förbi. Det ville hon. Båda två tyckte det var riktigt roligt. Tänk själv att fynda små Hello Kitty väskor för tre kronor och några nyckelringar. Lyckan var total. Själv kom jag över den höga Ballone-vasen (38cm) för en femtiolapp. Riktigt fin har jag alltid tyckt! Nu är den välfylld med vita och lila liljor (…typ de längsta jag sett) Vad kan passa bättre när veckan som kommer är fylld med kalas och roligheter. En i familjen nollar …ja mannen! Också lillan som fyller två på tisdag…

Bilder [room] by sofie

1 reaktion på ”Dagens loppisfynd.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *