Var det du som vann?

Då var kuddtävlingen avgjord. Den lyckliga vinnaren blev Linnea som gick in och gillade denna sida och lämnade denna kommentar; ”Visst tusan gillar jag det – och visst tusan har jag har tryckt gilla på Facebook nu. Åh vad kul det hade varit att vinna nya kuddar till vår nya soffa (svart dessutom, så den behöver lite färgklickar).” Grattis! Du har vunnit tre härliga kuddar från Save my Sofa. Hoppas de blir fina i din nya svarta soffa. Skicka mig ett meddelande (till höger), med din adress så kommer kuddarna med posten och gärna en bild som jag kan visa här på bloggen. Vad säger ni läsare, visst skulle det väl vara roligt och se var de hamnade. Kram på er och fortsatt trevlig tisdag.

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Var det du som vann?”

  1. Jag måste bara säga Jippie! Vilken tur att jag hittade till din blogg! Så mycket inspiration och så många tips, och så mycket fakta du delar med dig av!
    Stort tack!
    Hit kommer jag igen!
    Kram Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *