Tavelvägg; Del 3

Jag ska inte trötta ut er i ämnet, så det här får bli sista delen i ”tavel-väggs-följe-tången”. Men jag tycker även denna vägg är SÅ inspirerande -att jag bara måste visa er. Begreppet tavelvägg är ju som bekant väldig populärt -men jag har fått en känsla att många faktiskt fastnar någonstans på vägen i proccesen. Jag kan ha fel :)!  Det hänt förut -tro mig! Kanske är det för att man är osäker på slutresultatet och inte vill stå där som ett fån med 20 hål i väggen. Har du kanske en tavel/ bildvägg eller funderar du på att göra en?  Har du något bra tips eller kanske en dålig erfarenhet? Dela gärna med dig.

På bilden ser vi en tom ram, som har fått bli utgångspunkten för hela installationen. Jag gillar att bilderna, bildar ett mönster och ringlar ända ner till golvet. En vacker kreation. Bilden har legat i min inspirations-mapp ett tag. Någon som vet var jag hittat den?

1 reaktion på ”Tavelvägg; Del 3”

  1. För min del får du gärna fortsätta med tavelväggsinspiration. Jag samlar just nu bilder till en egen tavelvägg 🙂
    Den är konstellationen liknar sverige i formen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *