Nyhet på hjul.

Ikea fortsätter peppra med fina vårnyheter. Rullvagnen Råskog föll mig verkligen i smaken, men jag vill gärna se den irl -innan jag säger om  jag vill ha den i mina ägor eller inte. Ser ut att kunna passa in även som hjälpreda på kontoret, eller vad säger ni? Designern Nike Karlsson berättar att rullvagnen Råskog är inspirerad av klassiska industrivagnar, såna som man hitta i fabrikerna förr. Fortsatt fin kväll! Kram // Sofie

Pressbild: Ikea

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Åhh, så fin.. Skulle bli bra förvaring på lilltoan 🙂 när kommer den i lager?

  2. Hej Sofia, det framgick inte exakt datum. Men jag skulle vara förvånad om de inte kom i sortimentet här under april. Kul att du gillade den! Kram Sofie

  3. Det är såååå fin. Jag såg den i ett PR-material innan jag gick på mammaledighet (från IKEA) och tänkte DEN ska jag ha, minst en, gärna fler. April stämmer bra. 🙂 /Nellie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *