Min senaste staging.

För lite sen fick ni några sneak-peaks när jag var ”in-acton” i detta objekt. Huset ligger nu ute till försäljning och här på bloggen får ni som vanligt ett axplock av bilder. På ovanvåningen förvandlade jag allrumet till ett lyxigt stort arbetsrum. Jag tyckte det blev bra och visst är den oranga pallen bara urläcker. Tavlan har jag fyndat HÄR och den ceris sladdlampan kommer från Åhléns. Fråga på om ni undrar något annat.

Bilder: via Våningen och Villan

9 reaktioner på ”Min senaste staging.”

    1. Sara; Man skulle kunna tro att det är tejp …men det är faktiskt ramar (Nyttja tror jag dem heter, ikea) som jag hängt på små spik. Det blir lite mer djup än tejp. Ramarna finns i flera fina färger och kan med fördel mixas om man vill det.

    1. Åsa; mattan kommer från C/O Home på skeppsbron i Malmö. Just denna är lite oval och mjukar upp rummet. Den är superfin 🙂 Du kan måttbeställa och få dem i precis vilken storlek du vill.

  1. Otroligt läckert. Sittpuffen var verkligen snygg, och passar verkligen resten av rummet. Inspiration på hög nivå!

    Ha en trevlig helg,
    Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *