Välkommen.

Äntligen vågade jag hoppa! Nu är hemsidan/bloggen klar och det har det blivit dags att skriva från egen domän, www.roombysofie.se. Innehållet kommer fortfarande vara detsamma. Det vill säga; inspirerande bilder, hemma-hos, produktnyheter, bilder från mina homestaginguppdrag och andra uppdag. Ni kommer självklart få följa med, nu när jag jag ska börja inreda min studio. Det känns jättespännande. Men ni vet, ny portal och nytt sätt att ladda upp bilder på. Ja, alla de där tekniska bitarna som inte syns, men som tar massor av tid och energi. Och så ny mail på det; sofie@roombysofie.se . Men det kommer bli bra ska ni se. Jag hoppas ni också kommer tycka det!

Bilden nedan beskriver mig ganska bra just nu! Till vänster står möblerna snyggt och prydligt -det är jag här på bloggen och på jobbet. Till höger ser ni insidan av mitt huvud, lite småkaotiskt -haha!

Önskar er en trevlig helg. Själv kommer jag checka in HÄR i helgen. Det tycker jag att jag är värd. Kram på er och än en gång -välkomna hit!  

Bild: Livethemma.se

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

18 Comments

 1. Så fin din nya sida är! Jag själv har precis flyttat min blogg till blogspot.com för att blogga där och “marknadsföra” Istla.se lite mer. Men det är något speciellt att blogga från egen domän =)
  Lycka till med den “nya” bloggen!

 2. Heja, grattis till nya sidan, spännande!! 🙂
  Tycker du gör rätt i att ladda upp batterierna på bästaste spat, där finns lugnet!

  Trevlig njutbar helg

 3. GRATTIS! Härligt med nya äventyr, jag är övertygad om att det kommer gå hur bra som helst. Mitt bokmärke är uppdaterat. 🙂 /Nellie

 4. Väldigt spännande med egen domän, kan tänka mig att det är en del nytt att vänja sig vid. Lycka till!

  kram /iris

 5. Va fint du fått det! 🙂 Kul att det rullar på så bra för dig!

  Visade sig häromdagen att en gammal kollega till mig, Emma Höglind, pluggat ihop med dig i Älmhult. Kul när världen visar sig vara liten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *