Mina tankar innan.

Pratar en del om mina homestagingar -men från och med nu, lovar jag att bli bättre på att både visa bilder och berätta mina tankar runt varje objekt. Detta är kedjehuset som jag gjorde i januari. Det ligger i Lomma – bara ett stenkast från havet och naturen runt knuten. Därav mina val av inredning. Hallen lät jag måla i en turkos/blå färg. Det ska liksom direkt märkas att man är nära vattnet, även inomhus. Fasadfärgen utvändigt är aquagrön och hallfärgen är bara en mörkare nyans. Färgen avgränsar även hallen från vardagsrummet och kommer igen i allrummet på ovanvåningen. Där lät jag placera en tavla med en surfare och en ruffare naturmatta som symboliserar stranden. I övrigt har jag jobbat med naturen som tema, med några små grafiska inslag. Sovrummet fick en välkänd fondtapet från Cole and Son, Cow Parsley. Grenar i vaser från House Doctor, ved ligger i högar fritt på golvet för en avslappnad känsla i vardagsrummet, texil på väggen och kuddfodral kommer från Mairo. De röda stolarna i köket ger energi till huset men syns först när man kommer runt halvväggen i vardagsrummet. I barnrummet ser vi också färg; en stickers från Ferm Living. Rummet har jag inrett i en neutralstil. Det sista rummet är ett inrett som ett arbetsrum, men men flirtar lite med tankarna om en alldesles egen walk-in-closet. Med dessa bilder önskar jag er en trevlig helg! Fråga gärna om ni undrar något! Kram // Sofie

 

5 reaktioner på ”Mina tankar innan.”

  1. Jag gillar din blogg, men har bara läst den en kort tid. Framförallt gillar jag den för att den är lokalt förankrad med lokala tips. Nu undrar jag varifrån mattan i arbetsrummet är ifrån? Den skulle vara perfekt i sonens rum, som ska göras om till sommaren.

  2. Jättekul att höra hur du tänkt! Det blev superfint! Annars gillar jag inte alls den utvändiga färgen på huset, har gått förbi många ggr och tyckt synd om de som fick det ”gröna” huset, haha… Undrar om man fick veta vilken färg det skulle ha när man bokade?!

  3. Ja, vad jag förstått är det lite ”två läger” med de där pastell-färgerna på Brohusen!!! Älska eller (hata) ogilla! Jag tillhör de som älskar, får lite Nyhamns-feeling när jag ser dem :). Köparna har fått välja efter tillgång, men det är arkitekten som bestämt färg från allra första början.

    Ang mattan, gillar den mycket, SÅ användbar. Den inköpt på Ikea för många år sedan. Vet ej om den finns kvar i sortimentet. Fanns i rött, grönt, gult, blått och kostade då 99kr. Kram Sofie

  4. Pingback: Igår sommarstylade jag... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *