Roadtrip; Del 2

Är jag i Simrishamnstrakterna, vilket jag är då och då, stannar jag alltid till hos Urban Living. Jag gillar deras luftiga och ljusa butik -och inte minst deras otroliga vänlighet. Är det liksom inte det som är skillnaden på var man väljer att handla? Med bra service och ödmjukhet kommer man långt tror jag. Med oss hem härifrån följde en Stringhylla till Esthers rum. Denna sattes upp ikväll, typ samtidigt som hon nattade sig själv. Gavlarna hämtade vi på Jeppssons (Österlens anrika gamla möbelbutik på 1800kvm) som numera drivs av Urban Living. Omändring av butiken kommer ske här under våren och vissa delar är redan påbörjade (se sista bilden). En otroligt spännade sammanslagning! De övriga bilderna kan man kanske säga, att det skulle kunna vara en önske lista. Ljusstakar från Klong, utestolar från Fermob till vår balkong- Ja, tack! och en orange svan Åh-hur snygg skulle inte den vara i min furuklädda studio? Nåväl, imorgon kör vi lite tävling här på www.roombysofie.se. Du har väl inte glömt att uppdatera din länklista!!?

Kram för idag! // Sofie  

Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *