Happy.

Igår bokade vi äntligen. Vi hade nästan klickat hem en resa till Miami. En härlig stad som jag verkligen gillar -citypuls OCH strand på samma gång. En good combo liksom. Var sugen på hyra bil och köra ner till Key West (…där jag inte varit) men också laddad att ta några dagar i Orland och Disney World med barnen. MEN, så kom ett gäng homestagingar emellan (…jätteroligt såklart!) men målet med resan blir istället att ladda batterierna och bara vara. Resan bär istället av till ett Sunwing Resort på Gran Canaria istället. Ett extra stort rum med lite högre standard är bokat. Vi ska helt enkelt bara sola och bada, vila och vara tillsammans. Det ska bli SÅ mysigt! Fin fredag önskar jag er! Kram // Sofie

Förresten. Hjälp mig bli bättre. Snälla, kom med synpunkter, vad vill du se mer av här på bloggen. Skriv gärna vilka funktioner du önskar se i högerspalten. En spalt som ska utveckalas vidare under nästa vecka. Länklistor, Blogloving, Networked blogs etc. Vill du följa mig på något annat sätt kanske, please lämna en kommentar! Som tack för hjälpen har du chans att vinna en POP-Phone från Native Union. Skriv innan kl.12 på måndag 27/2, om du vill vara med i utlottningen….

4 reaktioner på ”Happy.”

 1. Gillar din nya sida super snygg!!!! Enkel och stilren!
  Härligt med semster, är i stort behov för tillfället, att byta jobb tar på krafterna. Men jag får hålla mig till sommar semestern som vi kommer spendera hemma, behöver putsa och måla huset. Fast i okt bär det iväg till NY en stad jag bara älskar! Hoppas kunna klämma in en härlig solsemester snart oxå, bara ligga och njuta i solen utan en massa måsten!

 2. Jag hittar just nu ingen sökfunktion. Det saknar jag i många bloggar och jag använder den ofta när jag vet att någon skrivit i om något speciellt men inte minns när det var. Det få bli mitt snabba tips om förbättringar.

  Härligt med en resa. Vi måste också boka in något snart. NYC för de vuxna och en budgetresa till Spanien med barnen får det nog bli i år.

 3. Tycker att din blogg är intressant att följa. Jag hade dock velat se mer av ”små hemmafix” man kan göra själv. Vad ska jag tänka på? Hur ska jag få mitt hem mer personligt? Hur kan jag med små medel göra om?

  Det hade varit kul om du la in fler bilder på det du gör.

  Guud! Detta lät ju som att jag bara har klagomål – inte alls! Tycker att denna bloggen är inspirerande och spännande att följa.

  Ha en superdag/kväll! Kram S

 4. Jag tycker att bloggen är jättefräsch och glad, men eftersom du frågar så; före och efterbilder tycker jag är kul. Dina tankar om vad du gjort, precis som i inlägget om den senaste jobbet är spännande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *