Bilder från igår.

Det var en mysig och intim stämning hos C/O Home igår. Drygt tjugo personer satt avslappnat i butikens soffor och förhoppningsvis blev de inspirerade av, både vårnyheterna och lite av vad jag pratade om ang. belysning. Jag tror några gick hem och funderade på; hur många ljuskällor har jag egentligen i mitt vardagsrum? Behöver jag kanske några till och borde jag kanske installera dimrar på mina armaturer. Senare här på bloggen tänkte jag att NI, mina fina läsare ska få; Mina fem bästa belysningstips.  

Men innan jag skriver på nästa inlägg ska jag jobba undan alla pappershögar (…läs betala fakturer, rensa inboxen, sortera kvitton mm mm. Idag är nämligen första dagen på ”jag-vet-inte-när” som jag inte har något inbokat i agendan. Känner redan hur lättad jag kommer vara i eftermiddag, när jag rensat i röran. Vi ses på andra sidan lunchstrecket! Kram // Sofie

Bilder: Peter Wallentin

 

1 reaktion på ”Bilder från igår.”

  1. Tack för en riktigt bra föreläsning Sofie, du gjorde kvällen! Många bra tips och inspirerande bilder! Personligen tar jag med mig att vi alltid ska tänka på att ha med belysningen tidigt i processen när vi inreder. Må gott, Peter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *