Inspiration tavelvägg.

Det verkar inte som vi tänkt tröttna på tavelväggar. Det är väl liksom så att det tar tid för en del (inkl mig själv!) att komma till skott och få ihop tillräckligt snygga verk att arrangera. Hos Residence hittade jag denna bild som inspirerade mig. Gillar den ombonade helheten, mixen av olika stilar och grafiska motiv. Och sladdlampan som hängts fint, men strategiskt vid sideboardet….

2 reaktioner på ”Inspiration tavelvägg.”

  1. Håller med dig, kommer inte heller riktigt till skott att skapa en fin tavelvägg. Men det bästa kanske är at börja och sen fylla på eftersom, kan man det tro? Tänk om det inte blir bra då? Jag brukar safea och köra tavellist, för att enkelt kunna byta ut tavlorna och att undvika för många hål i väggarna. Men det blir ju inte alls lika fint, tyvärr. Tack för inspirationen! /Nellie

  2. Proforma - Irene

    Jag gjorde ett försök med tavelvägg för några år sedan men trivdes aldrig med den, det skulle jag däremot göra med den här. Den här bilden tycker jag om!
    Kram

    Ps. Hade så gott som bestämt mig för Ferm Livings världskarta, ditt tips om kartnålarna blev avgörande. Den får det bli! Ds

Kommentarer är stängda.