nytt här hemma.

Ibland när jag kommer hem med nya inredningsdetaljer tänker jag; Varför slog jag inte till tidigare? I någon månad har jag tittat på just denna industrilampa från House Doctors, och väl på plats här hemma känns den som den är gjord för 20-talsvillan. Jag är just nu inne i ett ”styling-rus” och senare idag ska jag se om jag får till tavelväggen, som jag också dragit ut på allt för länge. Lampan köpte jag HÄR.

Nu mina vänner blir det att jobba in i det sista, sen blir det nyårsförberedelser för hela slanten. Kram //Sofie


Bilder: [room] by sofie

10 reaktioner på ”nytt här hemma.”

 1. Ja, visst är det dumt när man väntar för länge, men ibland är det bra, och det är ju svårt att veta i förväg vilket det blir. 🙂 Lampan är superfin! Min bror blev inspirerad av tavlan i människotyget från IKEA och ska nu göra en liknande själv. Kul! /Nellie ps. jag ska börja provsmakningen av kaffesortimentet i morgon. 🙂

 2. Thx for your post, I really enjoy your blog. Long time lurker, first time commenter, you know the drill. I tried to share this one time before, I don’t think it posted correctly…hopefully it will this time!

 3. Åååh, sicken läckerbit!!! 🙂
  Önskar dig ett fantastiskt & gott nytt år!

  Kramar Malin I&D

 4. Designtjejen/Emmelie

  Otroligt snygg lampa! Den skulle allt passa hos oss också 🙂
  Hoppas att du fått en bra start på 2012!!
  Kram

 5. Superfin lampa! Tack för en inspirerande blogg och Gott Nytt År!
  Hälsningar Victoria, som alltid läser, men är dålig på att kommentera 🙂

 6. Snygg!! Du är lite rolig… De flesta skulle inte säga att det är så länge att vänta en månad. 😉

  Kram Malin

 7. Hallååååå där och God fortsättning 🙂 Har nu tid att vandra runt och kika in hos bloggvänner och kika och se vad man missat under julhelgerna … Snygg lampa, och visst är det kul det där när man köper en grej och den bara liksom känns som om den alltid hört dit? Och bara SKA stå där den står 🙂 Väldigt snyggt resultat, och fina bilder blev det med.
  kram Karin

Kommentarer är stängda.