Nya projekt och utmaningar.

Just nu är jag mitt uppe i flera spännade projekt. Ett av de är, ännu en styling av ett nyproduktions-hus. Någon kallade Brohusen för ”Lommas Nyhamn” och att dömma av färgsättning och design på husen är jag beredd att hålla med. Husen ägs av CA-fastigheter som under de närmsta åren kommer bygga ca 500 bostäder i populära Lomma. Har ser ni lite av mina färg och tapetval, som jag tagit fram till visningshuset, och visst är det extra kul är att få vara så här delaktig i ett nyprojekt-hus. Ja, det här kommer bli sååå bra och självklart ska ni få följa med på resan. I mitten på januari räknar jag med att det är klart! I morgon sätter jag mig i ”skolbänken” igen, mer om det avslöjar jag senare…. Ha en bra start på måndagen! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Nya projekt och utmaningar.”

Kommentarer är stängda.