Man tager vad man….

Jodå, nu är äntligen mina amarylisar (som jag skrev om HÄR) på väg att slå ut, jippiiii! Ni skymtar även resultatet från shoppingrundan igår. Jag glömde dock att köpa julpapper och väl hemma fick jag klura ut något annat. Jag tog vanligt presentpapper (…har ni också massor??!) som jag vände på och snart hade jag fina vita paket inslagna. För att piffa lite extra tog jag grovt snöre (från Granit) som jag också hade hemma. En del av julklapparna fick både svart och naturfärgat band och vill man ha mer ”jul-touch” på klapparn tar man vanligt rött presentband. Nu ska jag istället köpa fina ettiketer och hänga i snörena. Kanske blir det dymotryckta texter, vi får se! Är det så att vitt har blivit lite av en trendfärg denna jul? Dagens tips får bli att istället för att köpa hem massa nytt julpapper, kan du faktiskt använda det du redan har hemma. Till några klappar kanske -bra både för plånboken och miljön!

Ha en fin söndag och tredje advent! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie