Igår fick jag en hang-up på….

Ett antal bilder och pressrealeser passerar näthinnan dagligen och just pressmeddelande har en tendens att fylla inboxen, om man inte är tillräckligt snabb att beta av dem. Vi inredningsbloggare och stylister är väl inte de, som i första taget hissar något till skyarna, utan ligger och lurar i mossen på nyheter som inte går av för hackor! Produkterna måste ha det där lilla extra för att attrehera.

Men, när det finns en hjärna bakom, OCH produkten har ett visst formspråk, har ett visst estetiskt uttryck och har en funktion som heter duga -så inträffar det faktiskt då och då….. Igår fick jag ”typiskt-ha-begär” när jag såg denna stol och klädhängare. Snälla jultomten; I år önskar jag mig en Extension Chair designad av Moooi Sjoerd Vroonland 2010. Inte för att den är ny, utan bara för att den är urläcker! Skulle passa såååå bra, i vårt sovrum. Var tvungen att visa. Vad har du fått hang-up på i år, vad står överst på din önskelista? Trevlig onsdag friends!

Kram // Sofie

1 reaktion på ”Igår fick jag en hang-up på….”

Kommentarer är stängda.