Idag har jag…

….rivstartat dagen med storhandling på Granit. Snacka om skön känsla. Det var riktigt kul och behövligt och de hade någonslags VIP-morgon där man fick 30% rabatt om man kom innan kl 08 (Jepp, jag kämpade verkligen med mig själv, barnen, dagislämning, morgontrafik, regn för att hinna dit i tid!) Jag passade på att uppdaterade mitt möbellager med vackra zinkbord, jutemattor …bara älskar dem, sladdalmpor, sittpuffar och annat smått plock, som Granit som vanligt har att erbjuda. De kör liksom sin grej och visst är det så att man slukas upp i deras koncept när man går runt i butikerna. Eller är det bara jag?

Nåväl, nu ska jag ta igen mig lite. Imorgon får ni en liten sneakpeak från dagens homestaging. Kram //Sofie

5 reaktioner på ”Idag har jag…”

 1. Åh, jag skulle också ha tagit mig dit (i Helsingborg) men jag fick inte ihop det. 🙁 Kul att du lyckades och hittade fyndade massa saker. 🙂 /Nellie

 2. Jag var också på Granit idag, dock inte innan kl 8.. Köpte finfina gör det självkalendrar till farmor och mormorjulklappar. verkligen att rekommendera! Granit är himlans bra.
  Kram Lina

 3. Hildur - fixa&dona

  Nädu, det är inte bara du som faller för deras koncept. 😉 Här har du en till. Synd bara att jag har 10 mil till närmsta Granit!

 4. Jag älskar verkligen Granit. Har bl a den fantastiska arkivlådan som syns i ditt inlägg.
  Ljusslingor och korgar är andra favoriter. Pimpade gästtoaletten med Granits grejor förra veckan. Det blir en väldigt skön, avskalad men ändå varm känsla.
  Tänkte hinna ner men det sumpade sig då dagmamma öppnar åtta….

 5. Samma säger jag! Granit har ett fantastiskt sortiment! Önskar att jag hade närmare dit..

  Önskar dig en riktigt skön & mysig jul!

  Kram Malin /Inspiration & design

Kommentarer är stängda.