Ett hörn av 20-talsvillan

Det var ett tag sedan ni blev inbjudna till 20-talsvillan, och det sker hela tiden små förändringar här hemma. Nya idéer växer fram och idag bjuder jag er med bilder från soffhörnan jag suttit i mestadels hela förmiddagen (…tillsammans med familjen, men dock djupt inne i senaste numret av Elle interiör!!!) Några tavlor (Ylva Skarp och en Jan Håfström-affisch från Moderna museét) står fortfarande lutade mot väggen sen vi flyttade hem från Danmark. De kommer nog få stå kvar. De skapar dynamik till inredningen. Ljusstakarna bakom mig samt vår nya läslampa gjorde läsningen möjlig, då det fortfarande var bäckmörkt när jag steg upp! Bordet DLM från HAY och favvomuggen Taika från Iittala.

Här hemma råder alltså lördagsmys på hög nivå… Kram //Sofie


Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Ett hörn av 20-talsvillan”

  1. Allt och/eller Inget

    Din nya header på bloggen med stolarna är så snygg! Jo de har väl varit där ett tag nu men jag har inte kommenterat det tidigare. Ha en fin helg! Kram Linda

  2. Myyys! Och så fint det ser ut. Där är ju det fina Haybordet ja! Stiligt. Här råder pepparkaksbak och snart biljakt efter en fin tidning till min ensamkväll. Kram!

Kommentarer är stängda.