Kelimfest på Ikea


Självklart ville [room] by sofie vara först med att ”klämma och känna” på Ikeas limiterade upplaga av färgstarka kelimmattor-Silkeborg, och hängde därför på låset. Med mig hade jag min vapendragare Daniella :)) och vi kunde snabbt konstatera att mattorna var väldigt fina, med prislappen var något i överkant. De stora mattorna typ 200x300cm låg på ca 6500kr och neråt beroende på storlek. Trots detta fick en 80×250-size (pris 1995kr) matta följa med mig hem och förhoppningsvis syns den snart i ett stylingobjekt när dig… Läs mer om mattorna HÄR och pressrealesen hittar du längre ner i inlägget.

Nu tänker jag hålla helg. Kan ni ha det så gott? Kram på er! // Sofie


Bilder: [room] by sofie

Silkeborg är en limiterad mattkollektion av äktamattor i 100% ull från Turkiet. Antika kelimer har fått ett nytt liv ochibland ny färg och form. Utvalda vackra delar har sytts ihop, härligtpatinerade med underbara traditionella mönster gjorda av lokalahantverkare.

3 reaktioner på ”Kelimfest på Ikea”

  1. Weronica - En mammas dag

    Åh, visst var de fina! Jag var där och klämde på mitt varuhus i dag. Jag kom hem med ett kuddfodral för att få med lite av känslan hem i alla fall 🙂 Hoppas att vi får se din matta här framöver! Fin helg!

  2. Jag läste fel: "imiterad upplaga". Hm. Är detta en me-too grej för Ikea också kanske? De är dock fina ändå.

Kommentarer är stängda.