DIY – soffbord

Jag vet att många av er där ute tar några minuter på facebook, kikar igenom era favoritbloggar så här vid lunchtid och därför tänkte jag bjuda er med lite soffbords-DIY. Denna bild låg i inboxen i ett mail från Ikea Livet Hemma och jag fastnade såklart för den när jag såg tejp-rullen hängandes på kanten, det grafiska också och att klockan tittar fram på nedersta hyllplanet.

Just soffbord vet jag att många tycker är svåra att hitta. Och de allra finaste är oftast väldig dyra. Sålänge kan man göra något kul och personligt som på bilden. Eller varför inte ha bordet BOKSEL som sängbord? Låt fantasin flöda vet jag….

2 reaktioner på ”DIY – soffbord”

  1. Styling a`la Anna

    Det där soffbordet hade min syster i sitt rum på 70-80 talet..hihi.. kul att det kommit tillbaka! Och fint fixat! Till helgen blir det en tejpad hopphage för mig och lillsnuttan! Vi tackar för det tipset!! 🙂

Kommentarer är stängda.