Bloggtips -rum & rabalder.


Bilder: Daniella Witte
Igår var jag och Daniella ute på uppdrag igen. Ja, vi har ännu lite nya jobbprojekt på gång tillsammans…! Känslan jag fick när jag steg över tröskeln, in i detta hem var; Positiv energi! Ett välkomnande hem som sprudlar av knalliga färger, och som fick mig att läääängta efter mer färg här hemma. Jag känner att jag kommit av mig lite, och fick nytändning efter detta hembesöket. Det var sååå inspirerande OCH som tack för inspiration vill jag passa på att tipsa om Linas lika sköna blogg; rum & rabalder. Jag skulle nog beskriva bloggen lite som en ”Family Living-tidning” fast på nätet. Klicka HÄR för att inspireras du med…

Allt för idag vänner! Kram // Sofie

7 reaktioner på ”Bloggtips -rum & rabalder.”

 1. StinaTooMuchInspiration

  Så fint och helt i min smak ju! Ska visa maken så att jag får måla ärvda skänken gul nån gång!
  Kram på dig.

 2. StinaTooMuchInspiration

  Men oj jag blev så tagen av inlägget att jag inte såg hur fint du fått det här! Härlig kombo av trärent och färger, det gillar vi! Är det ett resultat av Sofie möter Daniella kanske 😉
  KRAM

 3. Haha, Stina, på mannen nu…!!! Jag blev också fullkomligt förälskad i det gula skåpet. En sån humörshöjare!

  Tack för feedback på min nya look. Ellerhur är det en kul combo att addera knalliga färger med trä…

  Hoppas vi kan ses snart!

 4. Tack Sofie, jag är så glad nu så jag kommer aldrig somna inatt. Ditt inlägg är typ det finaste jag sett. TACK. Vi ses på tisdag!
  Kram till dig.

 5. What a colourful decoration You did with yummy and delicious dish. Yesterday, I bought same tablecloth from online shop, lining fabrics are always my first selection.

 6. De här bilderna är som klippt och skurna för din fina blogg Sofie!!

  Det är så kul att jobba tillsammans med dig!

  kram

Kommentarer är stängda.