Malmömys.

Nu har klockan passerat lunch och det har blivit dags för mig, att förflytta mig själv såklart, och ett lass med prylar/detaljer till Bjärred. Trodde ni jag skulle till Malmö, strosa runt, shoppa stickade hösttröjor och dricka latte? Nej det får vänta. Nu står nämligen ”sista-styling-fixet” på schemat, inför fotografering av objektet jag jobbar med där. Det är sååå roligt att vara igång igen, med det jag gillar mest. Nämligen att homestaga och möblera tomma hus och lägenheter. Bilderna här i inlägget är däremot från en supermysig lägenhet i Malmö. Personligt och ombonat, precis i min stil. Fanns konstigt nog ingen GILLA -knapp :)) för då hade jag tryckt!!! Och så en fin trappa och lite ”oversize-pop-konst” a lá Roy Lichtenstein. Kan det bli bättre? Har även på sista tiden fått någon förkärlek till vitrinskåp. Hur snyggt hänger inte dessa tre skåpen, köksbilden ovan? Oj vad fint…


Bilder: Family Living

2 reaktioner på ”Malmömys.”

  1. Vitrinskåp är såå fint, speciellt de som inte är för pråliga men ändå sådär lite lagom slitna, som de på bilden, ja precis så! 🙂 Plus att de är snygga att hänga också. /Nellie

Kommentarer är stängda.