Jag har anmält mig -har du?

Hon står med båda fötterna på jorden, hon är cool OCH ödmjuk på samma gång. Jag pratar om en av mina förbilder när det kommer till att kora en svensk kreativa inredare. Hon har synts i både TV och tidningar i många år, och nu har hon stiftat ett alldeles eget stipendium. Det är förstås Isabelle Halling McAllister jag pratar om och hennes samarbete med Rättviseförmedlingen. Ett stipendium för kvinnor som vill bli hantverkare eller utvecklas inom det. Stipendiet är på 20 000kronor, användbara verktyg och massor med ära ligger i potten såklart!

Om jag vinner ska jag investera varenda krona i mig själv. Jag vill få bättre självförtroende och jag vill kunna klara mig själv, helt själv! Ja, jag drömmer om att bli bättre på just hantverket jag behöver och är beroende av när jag stylar, stagar, inreder och bygger miljöer. Ett område där jag idag känner att jag har en del kvar att lära. Kunskap är makt. Tänk bara om jag skulle klara av att färdigställa [rooom] by sofie´s egna studio/showroom, helt på egen hand. Hur coolt skulle inte det vara? Nominera dig själv eller någon du känner fram till och med onsdag 5 oktober (…det har blivit förlängt två dagar) Anmäl på Rättviseförmedlingens facebooksida eller maila till isabellestipendiet@gmail.com .