För mycket av det goda?

Vid lunchtid blev jag påmind om att det idag varit vår folkkära och goda kanelbullens dag.
Idag har vi svenskar, firat, frossat och bagerierna har bakat fem gånger så många bullar som vanligt. Men för någon/några blev det för bra och jag fick mig ett gott skratt. Bilderna är tagna av [room] by sofie på uppdrag i Helsingborg. Själv stannade jag till på Råå och fick jag både fika och trevligt sällskap.

Nu blir det lugna gatan, pop-corn och soffmys med mannen! Bilder från skyltning OCH ett schysst café jag börjat hänga på får ni först imorgon… Kram på er //Sofie

2 reaktioner på ”För mycket av det goda?”

  1. [room] by sofie

    Hej anonym!!!
    Har fortfarande inte fått tävlingsresultatet, det är inte jag (Sofie) som utser vinnaren…

    Lovar att meddela så snart jag vet…

    //Sofie

Kommentarer är stängda.