fall -and new boots.


Bilder: [room] by sofie

Och så kom de äntligen, bootsen från Sixtyseven ”som-jag-så olyckligt-kärade-ner-mig i” sist jag var i Ystad. De var typiskt nog slut i min storlek, men på något sätt lyckades söta Åsa på Footwear få hem ett par till mig. Fråga mig inte hur, för de var slut överallt på nätet. Med facit i hand och två hyfsat långa promenader är de redan mina höstfavoriter, ”worth-waiting-for” om man säger så! Halsduken är från förra året och kommer från Topshop.

”These Boots Are Made for Walkin….”

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

4 Comments

  1. AH!!!! De där ville jag också ha :)))))))
    Lyllo dig
    kram karin

  2. Kjempefine, digger formen!! Har noen lignende fra Bianco, men jeg liker best flate sko, mammatilværelsen har gjort at jeg ikke mestrer høye sko lenger 🙁

    Silje 😉

Comments are closed.