Vår walk-in-closet

…börjar sakteliga ta form. Nej, ingen kan nog anklaga oss för att ligga på latsidan här hemma i 20-tals villan. Målning och tapetsering av sovrumen på ovanvåningen går av bara farten, och då är det väl lika bra att sätta igång nästa projekt, eller???!!! Här ser ni bilder från min/mannens garderob som idag fått matta på plats (…ursäkta hemska kvällsbilder!) Inredning är inköpt och klart jag längtar att få flytta in mina kläder och skor så fort det bara går. Det kommer bli sååå lyxigt att ha fack och låder till varenda lite pinal. Bye bye stökig oorganiserad garderob, där det kändes som man aldrig hittade nånting :)))
Fortsättning följer såklart….

Bilder: [room] by sofie

6 reaktioner på ”Vår walk-in-closet”

 1. Fin färg på mattan, vart har ni köpt den? Jag är på jakt efter en heltäckningsmatta till mina vänners garderob. Hoppas du haft en skön helg! Imorgon börjar allvaret igen för min del då min semester är slut men det ska bli rätt skönt!

  Kram Josse

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Vilken läcker matta! Den ser härlig ut att sätta ner barfota-tår på på morgonen.

 3. Ja, den är riktigt gossig och tjockluggad! Tycker mattan är halva grejen i en schysst en WIC :))

  Namn; Aborg
  Inköpställe; Ikea

Kommentarer är stängda.