På väg till en ny kund…

Mitt i all morgonstress med barn, kanin, man och mormor (…min mamma!) så beger jag mig tidigt iväg mot Helsingborg för ett nytt jobb-uppdrag. Det är mitt första möte med kunden samt tredje part. Ett förhoppningsvis återkommande styling/skyltjobb varje månad, så självklart hoppas jag på att det blir ett bra möte :))) Bilderna visar ännu ett fint objekt ”for sale” i Lund. Där hade jag inte alls haft något emot att landa lite senare i eftermiddag…

Puuh, ännu en tidig morgon för [room] by sofie, som direkt efter mötet åker till dagis för fortsatt inskolning av Esther… Wish me luck friends!!!! Kram // Sofie


Bilder: Bjurfors via Hemnet.

3 reaktioner på ”På väg till en ny kund…”

  1. Vad spännande Sofie hoppas det går bra. Tack för senast. Vilken super bra dag vi hade:)

    Är det någon som har problem med uppdateringen av sina inlägg i blogglistan? Mina har inte blivit uppdaterad sedan i torsdags trots nya inlägg efter det. Tacksam för hjälp!

Kommentarer är stängda.